Dogijada – 20.05.2018. od 17 sati.

PO PRVI PUT U HRVATSKOJ organizirali smo druženje svih vrsta i veličina pasa spremnih za igru i razna iskušenja! DOGIJADA je osmišljena kako bi Vama i vašim njuškicama pružili nezaboravnu zabavu i uživanje. U sklopu Dogijade održati će se i Dani otvorenih vrata Udruge za školovanje ljudi i pasa Alfa Canis.

Događaj će pratiti razne igre, poligoni, tombole, revije i druge zanimljivosti.
Održati će se na ranču koji je ograđen, stoga nema straha za naše njuškice!

Reklame


Za sve posjetitelje i vlasnike pasa pripremili smo mali izložbeni sajam na kojem će se moći pobliže upoznati s raznim hrvatskim brendovima i proizvodima za kućne ljubimce, hranom i dodacima prehrani te Udrugama za zaštitu životinja.

Dogijada također ima humanitarni karakter te ćemo našim druženjem pomoći i udrugama koje nesebično, svakodnevno spašavaju, zbrinjavaju i udomljuju napuštene i zlostavljane pse.

Također, nećete ostati gladni a ni žedni uz naš mali ljetni kutak u kojem smo pripremili grickalice i osvježavajuća pića! ❤

Link na event: Dogijada

Pratite nas na facebooku za sve  informacije: Alfa Canis K9 Security Solutions

Vidimo se,

Alfa Canis Team

Kliknite i pretplatite se na YT kanal.
Prethodni članakAlfa Canis – natjecanja i eventi za svibanj 2018.
Sljedeći članakKratki vodič za one koji se tek spremaju postati vlasnici pasa
Kućni Ljubimci
Portal Kućni Ljubimci nastao je iz ljubavi prema životinjama i namjenjen je svim vlasnicima i ljubiteljima životinja. Ukoliko imate zanimljivu priču ili želite da obradimo neku temu molimo da nam se javite. Kontaktirajte nas: info@kucni-ljubimci.com