Kako je protekao 7. Vau Vikend u King Crossu?

Nakon što je prošle godine otkazan zbog kovida, ove godine se uspio održati sedmi po redu Vau Vikend u organizaciji King Crossa.

Vau Vikend King Cross 2021

Reklame

Uz poštivanje svih epidemioloških mjera, Vau Vikend u King Crossu nastavio je tradiciju: sadržajem i ponudom izlagača osigurao nam je još jedan vikend za pamćenje. Mnogobrojne udruge, veterinarske ordinacije, škole i centri za obuku pasa, proizvođači hrane i dodataka prehrani predstavile su svoj rad i upoznale nas sa svojim štićenicima, proizvodima i uslugama.

Program je i ove godine vodio neponovljivi Antun Ponoš, a u amaterskoj izložbi nastupilo je preko 50 pasa. Veliki i mali, mladi i stari – svi su dobili priliku predstaviti se i pokazati što znaju te osvojiti vrijedne poklone i pehare. S obzirom na viđeno, vjerujemo kako sudcima nije bilo nimalo lako odabrati pobjednike.

U fotogaleriji donosimo dašak ambijenta sa 7. Vau Vikenda 2021.:

Društvo koje je predstavljalo Vau torte zasladilo je vikend brojnim ljubimcima, a za zdravlje i sreću ljubimaca bili su tu i predstavnici Pet Zeolitadodatka prehrani za ljubimce koji “radi čudesa” kako kaže naš najpoznatiji ljubitelj i zaštitnik životinja g. Antun Ponoš, čiji ljubimci redovito koriste Pet Zeolit. Detox, Antiox, Ph balans, bolja probava, jači imunitet i dentalna higijena samo su neke od blagodati Pet Zeolita.

Svim vlasnicima ljubimaca koji navrate u King Cross Zvjerinjak je neizostavna destinacija, a za ovu prigodu je osigurao bogate nagrade za sve posjetitelje i sudionike izložbe pasa.

Na pitanja o zdravlju i brizi naših ljubimcima rado je odgovarala ekipa iz Veterine Branimir.

Izlagači sa 7. Vau Vikenda 2021.:

Još jedan neponovljiv Vau Vikend je iza nas, a mi, kao i naši ljubimci, s nestrpljenjem očekujemo idući.

Kliknite i pretplatite se na YT kanal.
Prethodni članak7. Vau Vikend u King Crossu čeka vas i vaše kućne ljubimce!
Sljedeći članakKako pomoći ljubimcu da se rashladi?
Kućni Ljubimci
Portal Kućni Ljubimci nastao je iz ljubavi prema životinjama i namjenjen je svim vlasnicima i ljubiteljima životinja. Ukoliko imate zanimljivu priču ili želite da obradimo neku temu molimo da nam se javite. Kontaktirajte nas: info@kucni-ljubimci.com