POMOZI – PRIKLJUČI SE POTRAZI!

Prenosimo apel i molbu za pomoć nekoliko zagrebačkih udruga koje se bave udomljavanjem napuštenih ljubimaca.

Naime, prema njihovim navodima, došlo je do komplikacija, unatoč standardnim mjerama opreza i provjerama, prilikom udomljavanja njihovih štićenika. Konkretno, radi se o mlađoj muškoj osobi (čiji identitet se ne navodi zbog policijske istrage), iz zagrebačkog Folnegovićevog naselja, koji se javljao udrugama tvrdeći da želi udomiti neku od napuštenih životinja, te je nakon udomljavanja odbijao bilo kakvu suradnju ili provjeru udomljenih životinja.

“Kako briga udruge ne prestaje u trenu udomljavanja ljubimca, volonteri su u više navrata pokušavali stupiti u kontakt s navedenim udomiteljem kako bi provjerili svoje štićenike, ali svaki pokušaj je bio bezuspješan. Tek uz pomoć policije uspjeli su realizirati susret i na veliko zaprepaštenje pronaći prazan stan, bez udomljenih ljubimaca. 

Reklame

Na pitanje gdje su ljubimci, lažni udomitelj je rekao da je mace pustio na hranilišta a psa preudomio iako nije znao (mogao) reći kome!” – napisala nam je Jelena, volonterka iz Udruge za pomoć i unaprjeđenje života životinja “Merida”

Prema najnovijim informacija radi se o sveukupno 5 životinja!

U nastavku prenosimo njihov apel te se iskreno nadamo sretnom završetku ove ne baš lijepe priče!

Traži se sveukupno 5 životinja:

ženska crna maca i tri muška tigrasta mačka – stari između 6 i 8 mjeseci; kao i štene u tipu retrievera staro oko 3 mj. (br čipa 191100000923357).
Svi udomljeni mlađoj muškoj osobi na Folnegovićevo naselje i nakon toga im se gubi svaki trag.


Sve životinje spasili smo sa ulica, liječili, čuvali, voljeli, uložili u njih ogroman trud i novac i stalo nam je da ih nađemo.
Molimo ako ste u zadnjih nekoliko tjedana/mjeseci vidjeli nove mlade mačke na ulici/hranilištu mačaka
ili zadnjih par tjedana novo štene u tipu retrievera u kvartu, javite nam! Dojava može biti i anonimna, samo nas zanima gdje su životinje!

Za bilo kakvu informaciju molimo kontaktirajte:
0914921280 ili 0911646376 ili inbox Udruga za pomoć i unaprjeđenje života životinja “Merida”
0958091918 ili inbox Prava šapa
0959103307 ili inbox Udruga “SOS CAT”
0956145976 ili inbox Udruga Sklonište dobrote

Molimo također da nas kontaktiraju Udruge ili pojedinci koji su možebitno istoj osobi udomili/dali na čuvanje psa/mačku ili imaju ikakva saznanja oko toga gdje su nestale životinje.
Najmanje što možete učini je podijeliti ovu objavu. Hvala vam!

Kliknite i pretplatite se na YT kanal.
Prethodni članakPsi koji se ne linjaju
Sljedeći članakProljeće, pas i ja
Kućni Ljubimci
Portal Kućni Ljubimci nastao je iz ljubavi prema životinjama i namjenjen je svim vlasnicima i ljubiteljima životinja. Ukoliko imate zanimljivu priču ili želite da obradimo neku temu molimo da nam se javite. Kontaktirajte nas: info@kucni-ljubimci.com