Četvrti Sajam kućnih ljubimaca

Nakon tri odlična, uspješno održana Sajma kućnih ljubimaca, zadovoljstvo nam je što vas možemo pozvati i na 4. Sajam kućnih ljubimaca koji će se kao i dosad održati u Westgate Shopping Cityju u periodu od 10.-12.03.2017.

Sajam je otvoren za posjetitelje u petak i subotu od 10-23 sata te u nedjeljuod 10-21 sat.

Na Sajmu kućnih ljubimaca očekuje vas mnoštvo edukativnog, zabavnog i humanitarnog sadržaja te promotivne cijene i odlična ponuda.

Reklame

Kao i uvijek moći ćete uživati u velikoj izložbi zmija i gmazova, fotografirati se s njima ili se riješiti svog straha od tih zanimljivih stvorenja.

Ukoliko je vaš pas najzgodniji, možete ga u subotu dovesti na izbor Glavne njuške Westgatea te osvojiti neku od vrijednih nagrada.

Proteklih smo godina udomili više od 100 životinja, stoga ukoliko želite i možete udomiti, pozivamo vas da dođete i nekoj od životinjica pružite ljubav i topli dom. Možda vas baš na Sajmu kućnih ljubimaca čeka vaš najvjerniji prijatelj. Velika revija pasa koji traže svoj dom – Udomi me, održat će se u nedjelju u 16 sati.

Na štandovima vas očekuje i veliki izbor hrane, kolačića, pribora, kozmetike, krevetića, kaputića za vaše ljubimce te sajamski popusti.
Ukoliko je potrebno, naši veterinari s veseljem će vam pružiti savjet ili odgovoriti na bilo koje pitanje.

Uz bogat zabavni i edukativni program: ples sa psima, pokazne vježbe, vježbe poslušnosti, agility program, radionice izrade domaćih psećih kolačića te reviju pasa koji traže svoj dom, vjerujemo da ćete se odlično provesti.

Vaši ljubimci su dobrodošli!

Više o svemu možete pronaći na www.sajamljubimaca.eu

Dođite! Čekamo vas!

Pokrovitelj objave:

Kliknite i pretplatite se na YT kanal.
Prethodni članakKako psi pomažu djeci s autizmom?
Sljedeći članakZašto kastrirati svog kućnog ljubimca?
Kućni Ljubimci
Portal Kućni Ljubimci nastao je iz ljubavi prema životinjama i namjenjen je svim vlasnicima i ljubiteljima životinja. Ukoliko imate zanimljivu priču ili želite da obradimo neku temu molimo da nam se javite. Kontaktirajte nas: info@kucni-ljubimci.com