Kako je protekao šesti Vau vikend u King Crossu?

Posjetili smo šesti po redu Vau Vikend koji se održao 16. i 17. 03. 2019. u King Crossu te vam u foto galeriji donosimo dašak druženja pasa i njihovih vlasnika. 

Bio je ovo još jedan Vau Vikend za pamćenje gdje smo imali priliku upoznati se sa mnogobrojnim udrugama i njihovim štićenicima, veterinarskim ordinacijama, proizvođačima opreme i hrane te dodataka prehrani za kućne ljubimce. Za zdravlje i sreću ljubimaca bili su tu uz Veterinu Branimir i predstavnici Pet Zeolitadodatka prehrani za ljubimce koji “radi čudesa” kako kaže naš najpoznatiji ljubitelj i zaštitnik životinja g. Antun Ponoš, čiji ljubimci redovito koriste Pet Zeolit. Detox, Antiox, Ph balans, bolja probava, jači imunitet i dentalna higijena samo su neke od blagodati Pet Zeolita.

Reklame

Program je i ove godine vodio neponovljivi Antun Ponoš a centralni događaj Vau Vikenda bila je amaterska revija pasa na koju su svi posjetitelji mogli prijaviti svog ljubimca.

Preko pedeset njuškica imalo je priliku osvojiti brojne nagrade a ljubimce se ocjenjivalo u tri kategorije:

  • najtalentiraniji pas
  • najljepši pas
  • najsimpatičniji pas

Žiri nije imao nimalo lagan zadatak, a dašak atmosfere pogledajte u foto galeriji:

Izlagače s kojima smo se družili na Vau Vikendu pogledajte u videu:

King Cross se još jednom pokazao kao izvrstan domaćin i organizator druženja pasa i njihovih vlasnika. Vau Vikend je događaj koji se sa nestrpljenjem očekuje i koji se već sada bilježi u kalendar za iduću godinu. 

Kliknite i pretplatite se na YT kanal.
Prethodni članak6. Vau Vikend u King Crossu 16. i 17.03. Vidimo se!
Sljedeći članakPROBLEMI S BUHAMA – kako se prenose, mogu li zaraziti čovjeka i kako ih se riješiti?
Kućni Ljubimci
Portal Kućni Ljubimci nastao je iz ljubavi prema životinjama i namjenjen je svim vlasnicima i ljubiteljima životinja. Ukoliko imate zanimljivu priču ili želite da obradimo neku temu molimo da nam se javite. Kontaktirajte nas: info@kucni-ljubimci.com