Pridruži nam se na Vau-vikendu!

Ovog vikenda u King Crossu očekuje nas sada već tradicionlano veselo druženje! Povedite i svoje ljubimce, ovaj vikend je njihov – Vau vikend!

Ako još nemate planova za nadolazeći vikend, mi imamo dobru ideju! U subotu i nedjelju, 16. i 17. ožujka 2019. održat će se Vau vikend u King Crossu! Naime radi se o vikendu koji ljubimci najviše obožavaju, a osim prekrasnih ljubimaca očekuju nas razna događanja i izlagači.

Reklame

U fotogaleriji fotografa Petra Santini donosimo dašak ambijenta sa prošlogodišnjeg Vau Vikenda:

Moći ćete vidjeti demonstracije obuke službenih pasa i pasa pomagača, predstavit će se i neke veterinarske ordinacije. Razne udruge i azili predstavit će svoje štićenike, nadamo se i kojem udomljenju.

Pitanja o dresuri moći ćete postaviti stručnim osobama iz škola za dresuru, veterinarske ordinacije mogu vam dati zdravstvene savjete iz prve ruke, a izlagači hrane mogu vas savjetovati o novim slasticama za vaše mezimce te vam predstaviti nove uzorke i okuse, a možete pronaći i dodatke za prehranu ljubimca poput Pet Zeolita.

Zabavnog i informativnog sadržaja svakako neće nedostajati.

Svi posjetitelji koji dođu sa ljubimcem mogu se besplatno prijaviti na amatersku izložbu, pokazati svog mezimca te osvojiti vrijedne nagrade! Sve što trebate je prijaviti se na info pultu u subotu do 17 sati, te prošetati ljubimca i pokazati neku vještinu ukoliko je ljubimac posjeduje. Više informacija o događanju možete vidjeti na stranici King Crossa.

Nadamo se da smo vas zainteresirali za Vau vikend. Ljubimac će vam biti zahvalan na lijepom druženju, a ako još nemate ljubimca možda baš tamo pronađete svojeg novog najboljeg prijatelja. Vidimo se!

Kliknite i pretplatite se na YT kanal.
Prethodni članakProblemi sa kožom kod ljubimaca
Sljedeći članakFOTO: Bili smo na Vau Vikendu u King Crossu.
Kućni Ljubimci
Portal Kućni Ljubimci nastao je iz ljubavi prema životinjama i namjenjen je svim vlasnicima i ljubiteljima životinja. Ukoliko imate zanimljivu priču ili želite da obradimo neku temu molimo da nam se javite. Kontaktirajte nas: info@kucni-ljubimci.com