Kako je protekao peti Vau vikend u King Crossu?

Iza nas je još jedan, točnije peti, Vau vikend. Kako je prošlo veselo druženje, što smo vidjeli i što smo naučili doznajte u nastavku članka.

Peti po redu Vau Vikend u King Crossu nastavio je tradiciju: sadržajem i ponudom izlagača osigurao nam je vikend za pamćenje. Mnogobrojne udruge, veterinarske ordinacije, škole i centri za obuku pasa, proizvođači hrane i dodataka prehrani predstavile su svoj rad i upoznale nas sa svojim štićenicima, proizvodima i uslugama.

Reklame

Program je vodio neponovljivi Antun Ponoš, a prvi su svoj rad predstavili djelatnici udruge Alfa Canis sa svojim štićenicima. Objasnili su nam važnost motivacije te prezentirali svoj rad sa psima, od “obične” dresure do treninga za traženje eksploziva.

Crvenim tepihom prošetalo je i preko 50 pasa koji su sudjelovali u amaterskoj izložbi. Veliki i mali, mladi i stari – svi su dobili priliku predstaviti se i pokazati što znaju. Birali su se pobjednici triju skupina – najsimpatičniji, najpametniji i najljepši pas. Vjerujemo kako sucima nije bilo lako. Kako je to izgledalo pogledajte u videu:

Vidjeli smo i predstavnike Kluba patuljastih pasmina Zagreb, a štićenici udruge Silver rado su se podružili sa svima nama i pokazali koliko su strpljivi. Za gravuru pločica s imenom ljubimca i brojem vlasnika pobrinula se ekipa iz MarSa gravure. To je, kako kažu, prva pomoć u slučaju kada se ljubimac izgubi.

Društvo koje je predstavljalo Vau torte zasladilo je vikend brojnim ljubimcima, a za zdravlje i sreću ljubimaca bili su tu i predstavnici Pet Zeolitadodatka prehrani za ljubimce koji “radi čudesa” kako kaže naš najpoznatiji ljubitelj i zaštitnik životinja g. Antun Ponoš, čiji ljubimci redovito koriste Pet Zeolit. Detox, Antiox, Ph balans, bolja probava, jači imunitet i dentalna higijena samo su neke od blagodati Pet Zeolita.

Svim vlasnicima ljubimaca koji navrate u King Cross Zvjerinjak je neizostavna destinacija, a za ovu prigodu je osigurao bogate nagrade za sve posjetitelje i sudionike izložbe pasa.

U fotogaleriji fotografa Petra Santini donosimo dašak ambijenta sa Vau Vikenda:

Na štandu udruge Sedma od devet mogli smo vidjeti njihove štićenike, no osim njih i ljubimce donore koji su posjetitelje pozivali da svoje ljubimce prijave u bazu donora i tako i oni postanu, kako kažu iz udruge, ljubimci s posebnom misijom. Ovo društvo nas je još jednom podsjetilo koliko je malo potrebno da pomognemo nekome. 

Pitanja smo mogli postaviti i ekipi iz Veterine Branimir koja je rado odgovorila na sve nedoumice u vezi naših ljubimaca. Otkrili su nam i jednu ekskluzivnu novost; nabavili su najnapredniji i najtočniji dijagnostički aparat Idexxov Procyte. S njim će moći dobiti detaljne i najtočnije nalaze u samo dvije minute. Najnaprednije svjetske veterinarske klinike posjeduju aparate poput ovog, a kakav je to uređaj govori i činjenica da su u ovom dijelu Europe samo dva takva. Zamislite koliko će samo života biti spašeno zahvaljujući ovom čudu od tehnologije i ekipi iz Veterine Branimir. Ovo je svakako bio jedan zabavan i jako informativan vikend u kojemu smo mogli puno naučiti!

Ostali štandovi koje smo mogli vidjeti bili su:  Cargo Partner, Eukanuba, Pro Plan, Bosch, Foresto, Purina, Husse, Royal Canin, Monge, Champion, Woff Woff, Robowsky, Double Trouble, škola i hotel za pse Sara David, te udruge; Dumovec, Indigo, Noina arka, Merida, Smiješak za dom.

Raznolik sadržaj na Vau vikendu oduševio je mnoge ljubitelje ljubimaca. Vjerujemo kako nitko nije otišao doma praznih ruku, a ljubimci sigurno s veseljem očekuju i sljedeće okupljanje!

 

 

Kliknite i pretplatite se na YT kanal.
Prethodni članakPridruži nam se na Vau-vikendu!
Sljedeći članakAlfa Canis – školovanje ljudi i pasa
Vanja S.
Po zanimanju account manager, po potrebi grafička dizajnerica, a iz ljubavi prema ljubimcima urednica ovog portala. Volim životinje, volim istraživati i pisati o ljubimcima i dijeliti svoja nova saznanja sa vama. Godinama zagovaram izreku "svijet bez ljubavi je svijet bez vrijednosti".