Pridruži nam se na Vau-vikendu!

Ovog vikenda u King Crossu očekuje nas veselo druženje! Povedite i svoje ljubimce, ovaj vikend je njihov – Vau vikend!

Ako još nemate planova za nadolazeći vikend, mi imamo dobru ideju! U subotu i nedjelju, 10. i 11. ožujka 2018. održat će se Vau vikend u King Crossu! Naime radi se o vikendu koji ljubimci najviše obožavaju, a osim prekrasnih ljubimaca očekuju nas razna događanja i izlagači.

Reklame

Moći ćete vidjeti demonstracije obuke službenih pasa i pasa pomagača, predstavit će se i neke veterinarske ordinacije. Razne udruge i azili predstavit će svoje štićenike, nadamo se i kojem udomljenju.

Pitanja o dresuri moći ćete postaviti stručnim osobama iz škola za dresuru, veterinarske ordinacije mogu vam dati zdravstvene savjete iz prve ruke, a izlagači hrane mogu vas savjetovati o novim slasticama za vaše mezimce te vam predstaviti nove uzorke i okuse, a možete pronaći i dodatke za prehranu ljubimca poput Pet Zeolita. Zabavnog i informativnog sadržaja svakako neće nedostajati.

Svi posjetitelji koji dođu sa ljubimcem mogu se besplatno prijaviti na amatersku izložbu, pokazati svog mezimca te osvojiti vrijedne nagrade! Sve što trebate je prijaviti se na info pultu u subotu do 17 sati, te prošetati ljubimca i pokazati neku vještinu ukoliko je ljubimac posjeduje. Više informacija o događanju možete vidjeti na stranici King Crossa.

Nadamo se da smo vas zainteresirali za Vau vikend. Ljubimac će vam biti zahvalan na lijepom druženju, a ako još nemate ljubimca možda baš tamo pronađete svojeg novog najboljeg prijatelja. Vidimo se!

 

Kliknite i pretplatite se na YT kanal.
Prethodni članakUpoznajte Huga – Afrička siva papiga – Žako
Sljedeći članakKako je protekao peti Vau vikend u King Crossu?
Vanja S.
Po zanimanju account manager, po potrebi grafička dizajnerica, a iz ljubavi prema ljubimcima urednica ovog portala. Volim životinje, volim istraživati i pisati o ljubimcima i dijeliti svoja nova saznanja sa vama. Godinama zagovaram izreku "svijet bez ljubavi je svijet bez vrijednosti".