Monty’s Dog Beach & Bar Crikvenica

Svi volimo hladno osvježenje u vrućim ljetnim danima. Da naši mezimci imaju gdje popiti pivo, poslije napornog dana na plaži, već treću godinu za redom brine se Monty’s Dog Beach & Bar u Crikvenici.

Kada stignu ljetne vrućine svi jedna čekamo da pobjegnemo na more. Plaža, more, sunce, hlad, odmor i naravno tekuće osvježenje pa sve ispočetka najdraže su dugoočekivane aktivnosti za mnoge od nas. No, nismo samo mi ti koji uživaju u čarima ljeta, tu su i ljubimci koji jednako tako vole aktivnosti koje ljeto nosi pa čak i osvježenje hladnom pivom.

Reklame

Gdje bi pas mogao popiti pivo, pitate se? Pa gdje drugdje nego u Monty’s Dog Beach & Baru u Crikvenici. Već treću godinu Monty’s Dog Beach & Bar osvaja srca mnogih domaćih i stranih posjetitelja. Prekrasan poluotok postao je najdraža ljetna destinacija mnogih upravo zbog ovog slatkog bara, jedinog takvog na području hrvatske, a možda i šire. Kako se bliži ljetna sezona odlučili smo doznati što nas novog ove godine očekuje na ovoj interesantnoj destinaciji koju je teško ne voljeti ako imate krznenog mezimca. Doznajte što nam je u razgovoru otkrio Igor Montanara Knez, pokretač ideje o Monty’s plaži i baru za pse.

Hej, Igor! Ljeto nam već kuca na vrata. Kada se očekuje otvaranje ovogodišnje sezone?
Hey! 🙂 Monty otvara vrata/plažu 01.06. ovog ljeta. Otvaramo ranije nego ikada do sada pošto je interes zbilja velik i imamo puno upita u vezi otvaranja i nove sezone.

Vidjeli smo na vašem profilu da ste otvorili i hotel za mačke, znamo već da ste jako inovativni s ponudom u baru za pse, što sve nudite u hotelu za mace?
Hotel za mačke je vezana ponuda uz hotel za pse. Malo je drugačijeg koncepta za razliku od hotela za pse, jer mačke borave u zatvorenom prostoru i svaka ima svoj boks u kojemu se nalaze prepreke, igračke i grebalice na koje su mačke navikle. Prostor je klimatiziran po ljeti a grijan zimi, uz ostali sadržaj ima i TV tako da mace nemaju problema s prilagodbom jer im je sve kao kod kuće. 🙂


Kada ste počinjali s radom, u jednom intervjuu ste rekli da rado obavljate svoj posao i kada završi sezona te da kroz cijelu godinu tražite novitete za sljedeće ljeto. Do sada nas je uvijek dočekalo nešto novo i zanimljivo. Možemo li saznati bar neku ovogodišnju inovaciju?
Za ovo ljeto će biti dosta novih stvari koje bi najrađe zadržao tajnima da se iznenadite kad dođete. Ali pošto ste pitali za jednu reći ću Vam da će jedna od novotarija biti lansirna rampa za teniske loptice da se ne morate umarati dok bacate svojim ljubimcima loptice, nego da im na daljinski izbacujete loptice dok pijete koktel i uživate u zalasku sunca.


Za kraj, možeš li nam reći kakva su bila tvoja očekivanja kada si krenuo s projektom, pogotovo s obzirom na to da je Monty’s Dog Beach & Bar jedini takav na području hrvatske ako ne i šire. Jesu li se vaša očekivanja ispunila ili se možda čak i nadmašila?
Očekivanja se polako počinju ostvarivati ali borba je velika od prvog dana i svaki dan nas čekaju nova dokazivanja da uspijemo u prezentiranju naše pseće priče ! Veselimo se novom ljetu i željno vas očekujemo!! 🙂

Nakon ovog kratkog, ali slatkog razgovora mi se još više veselimo ovogodišnjoj sezoni na najsimpatičnijoj plaži za ljubimce s jedinim barom za pse u Hrvatskoj. Toplo preporučujemo svakome tko ima peseke da se upuste u nezaboravnu morsku avanturu sa svojim ljubimcima na ovoj super plaži! 

Više informacija i kontakt na Facebook stranici Monty’s Dog Beach & Bar Crikvenica

Kliknite i pretplatite se na YT kanal.
Prethodni članakVlada usvojila zakon: Nema više eutanazije nakon 60 dana
Sljedeći članakNajpoznatiji psi u povijesti
Vanja S.
Po zanimanju account manager, po potrebi grafička dizajnerica, a iz ljubavi prema ljubimcima urednica ovog portala. Volim životinje, volim istraživati i pisati o ljubimcima i dijeliti svoja nova saznanja sa vama. Godinama zagovaram izreku "svijet bez ljubavi je svijet bez vrijednosti".